Det är därför du behöver skaffa en klitoris vibrator

Om du vill ha en bra och kraftfull klitorisorgasm är ett av de bästa verktygen en klitoris vibrator. En klitoris vibrator är precis vad namnet antyder, en vibrator som är speciellt designad för klitorisstimulering. Många av dem är också enormt kraftfulla, och för många kvinnor är detta nödvändigt om de ska nå optimal extas. Din klitoris har flera tusen nervbanor, och det betyder också att det är ett av de mest känsliga områdena på din kropp. Om du vill uppnå den läckraste orgasmen är det viktigt att du använder en klitoris vibrator som har skapats specifikt för ändamålet, så att den varken har för mycket eller för lite kraft.

Använd din klitoris vibrator ensam eller tillsammans med en partner

De allra flesta kvinnor har lättast att få en klitorisorgasm jämfört med en g-punktsorgasm. Och för att du ska få en sådan orgasm är det viktigt att du stimulerar klitoris – det säger sig självt. Som tur är finns det ett stort utbud av klitoris vibratorer på nätet som du kan välja mellan när du ska börja hitta din nya klitoris vibrator. De allra flesta av dem kan också användas både ensamma och tillsammans med en partner. Många använder dem i leken med sig själva, men du kan också använda dem till din fördel för att starta sexleken med din partner.

Klitoris vibrator – ha en på språng

Denna typ av vibrator finns som sagt i många olika modeller och nyanser. Du kan till exempel få en klitoris vibrator som du kan ta med dig på språng. Ja, du kan faktiskt använda den när du är ute och går – och utan att någon märker det. Vissa kallar den här typen av vibratortrosa vibratorer, och de är därför några som du helt enkelt kan ha liggandes i trosorna medan du är ute och går. Så du kan njuta av lite nöje ganska diskret när du är ute offentligt – och självklart kan du slå på och av den som du vill. En smart fjärrkontroll medföljer som du kan använda så att du kan styra din vibrator utan att ta bort den från trosorna.